Deneme Sınavı Sonuçları

DENEME SINAVLARINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.

Okulumuz Zümre Başkanlar Kurulunca alınan karar doğrultusunda 2023-2024 Eğitim öğretim Yılında; halen 9. Ve 10. Sınıflarımızda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimize I. yarıyılda öğrendikleri konuları kapsayacak Kazanım Tarama Testi uygulanmasına ve 11. ve 12. Sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrencilerimize TYT Deneme testi uygulanmasına karar verilmişti.

Alınan Karar Doğrultusunda, okulumuz Branş Öğretmenlerince, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe Din Kültürü ve ahlak Bilgisi, Düşünme Eğitimi, Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji alanlarından; 9. Sınıflar için 90, 10. Sınıflar için 110 ve TYT Deneme sınavı için 120 soru hazırlandı.   Hazırlanan sorulardan, 9. Ve 10. Sınıflarda kazanım tarama ve 11. Ve 12. Sınıflar TYT Deneme kitapçıkları ve cevap kartları oluşturuldu.

6 Şubat Çarşamba günü yapılan kazanım Tarama ve Deneme sınavının ardından öğrencilerimize kazanım eksiklerini görerek tamamlamalarını sağlamak amacıyla sınav karneleri dağıtıldı. Eksik kazanımların girdirilmesini sağlamak amacıyla Deneme sınavının istatistiki sonuçları okulumuz Zümre öğretmenleriyle de paylaşıldı.

Deneme Sınavları sonucunda okul sıralamasında ilk 10’a giren 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Dursun YEŞİLOVA Makamında kabul ederek; bu öğrencilerimizi tebrik ederek ödüllendirdi. Kabulde Okul Müdürümüz Öğrencilerimize Akademik başarı, akademik başarının önemi, üniversite sınav sistemi ve çalışmanın başarı açısından anlam ve önemini hatırlattarak, Öğrencilerimizden başarılarını artırarak devam ettirmelerini istedi. Okul müdürümüz Sınavın gerçekleşmesinde Emeği geçen başta Zümre Branş öğretmenlerimiz olmak üzere, Sınav sonuçlarının analizlerini yapan Okulumuz Felsefe Grubu Dersleri Öğretmeni Mustafa Kemal EFE’ye, sınav kitapçıklarının hazırlanmasında emeği geçen okul Personelimiz ile sınavın başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan idarecilerimize teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından kabul sona erdi.

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 10:48 - Görüntülenme: 149