01-10 EYLÜL 2021 SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

01-10 EYLÜL 2021 SORUMLULUK SINAVLARININ UYGULANMASI İLE İLGİLİ ESASLAR

1. Komisyon üyeleri sınavdan bir saat önce gelerek sınavla ilgili soruları ve diğer evrakları hazırlayacaklardır. Gözetmenler sınava 30 dakika önce gelecektir. 10 dakika kala sınava girecek öğrencileri sınav öğrenci listelerine göre kapıdan sınav salonlarına alacaktır.

2. Not listeleri aynı zamanda sarf tutanağı olarakta kullanılacak olup, bu liste hem komisyon üyeleri hem de varsa gözetmenlerce doldurularak imzalanacaktır.

3. Yazılı Sınav süresi 40 dakikadır. Komisyon üyeleri gerekli yoklama ve evrakları hazırladıktan sonra sınavı yapıp, öğrencileri salondan çıkaracaklardır.

4. Öğrenciler, Kovid-19 Salgını nedeniyle maskeli olarak ve ellerini dezenfekte ettikten sonra okulun eklentilerine alınacaktır.

5. Sınav esnasında öğrenci ve öğretmenler sosyal mesafe kurallarına riayet edeceklerdir.

6. Sınav esnasında sınavı olmayan öğrenci ve velilerin (acil ve önemli işler dışında) okula alınmayacaktır.

7. Sınavlarda kopya çeken, çekilmesine yardımcı olan, sınav düzenini bozan öğrencilere Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin disiplin ile ilgili esaslarına göre işlem yapılacaktır.

8. Cep telefonu ile sınava katılmak yasaktır. Cep telefonu sınavda masalarda toplanacaktır.

9. Öğrenciler sınava gelirken yanında mutlaka kendi kurşun kalem, silgi vb. araç- gereci getireceklerdir.

SINAV TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ NOT:

WEB SİTEMİZİ TAKİP EDİNİZ.

SINAV YERLERİ İLERLEYEN TARİHTE OKUL WEB SAYFAMIZDAN DUYURULACAKTIR.

Yayın: 24.08.2021 - Güncelleme: 25.08.2021 11:36 - Görüntülenme: 2281