19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

"Milletin istiklalini yine milletin azmi ve kararı kurtaracaktır ." diyerek Samsun'dan yakılan var olma ve bağımsızlık ateşinin aydınlık bir geleceğe ulaştığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nin 102 yılını onurla gururla kutluyoruz . Vatanın kurtuluşu için başlatılan bu mücadele günün gençliğe atfedilmesi  ve milli bayram olarak kutlanması oldukça anlamlıdır.

Şehit Doğukan Tazegül ailesi olarak ,bu mücadele gününü kutlayarak anlatmak istedik. Müdür yardımcımız Hatice AY başkanlığında ,Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz A.Zeynep YILDIRIM  , Gülsüm YİĞİT ; müzik öğretmenlerimiz Canan TEMEL SAYIN , Tülay Tuba YÜZBAŞIOĞULLARI'NIN rehberliğinde ve  öğrencilerimizin katkılarıyla proğramımızı ,uzaktan video çekerek hazırladık.

M. Kemal ATATÜRK'Ü  ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin  19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI kutluyoruz.

Yayın: 14.05.2021 - Güncelleme: 18.05.2021 23:57 - Görüntülenme: 836