2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAVI (07-11 HAZİRAN 2021)

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulmuştur. Öğrencisinin sınavlara katılmasını istemeyen velilerimizden 21 Mayıs 2021 tarihine kadar bu taleplerine yönelik müdürlüğümüze dilekçe ile başvuru yapanların öğrencilerine II. dönemde hiçbir dersine herhangi bir not girişi yapılmayacak olup yıl sonu puanları I. dönemdeki puanlarına göre belirlenecektir. Dilekçe ile başvuru yapılmayan öğrencilerimizin tüm derslerinden sınavlara girmesi gerekmektedir. Girmeyenlere not olarak "G" yazılacak olup not ortalamaları düşecektir.

II. dönem sınavlarına katılım sağlamak isteyen öğrencilerin sınavları 1 Kasım 2020 – 26 Mart 2021 tarihleri arasında işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde hazırlanacaktır. Sınavlarımız 07-11 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Yıl sonu iş ve işlemlerinin tamamlanabilmesi için en az bir dönem notuna ihtiyaç bulunduğu için I. dönem notu olamayan öğrencilerimizin II. dönem sınavlara girme zorunluluğu bulunmaktadır.

Yıl sonu ortalaması 50'den düşük olan öğrencilerimiz başarısız olunan derslerin sayısına ve özelliğine bakılmaksızın başarısız olunan derslerin tamamından sorumlu olarak bir üst sınıfa geçecektir. Ancak öğrencilerin sorumlu olduğu derslerin sayıca çok olması ileride mezuniyet için problem oluşturacağı göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Yıl sonu ortalaması 50 ve üzeri olan öğrencilerimizin başarısız oldukları dersler ortalama ile geçilemeyecek dersler arasında ise sorumluluk çıkacaktır. Ancak bu dersler ortalama ile geçilemeyecek dersler arasında değil ise bu derslerle ilgili herhangi bir sorumluluk oluşmayacaktır.

2. DÖNEM SINAVLARIMIZ 07 HAZİRAN  2021 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

Sorumlu olarak bir üst sınıf geçen öğrenciler sorumlu oldukları derslerin sınavlarına 2021-2022Eğitim –öğretim yılı  ( Eylül 2021) gireceklerdir.

21 Haziran -2 Temmuz arasında yapılacak sorumluluk sınavları önceki yıllardan sorumluluğu olan öğrencileri kapsamakta olup sınava girecek öğrenci listesi okulumuz web sayfasında yayınlanacaktır.

7- 11 HAZİRAN 2020-2021 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAVA GİRECEK 9. SINIF ÖĞRENCİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAVA GİRECEK 10. SINIF ÖĞRENCİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAVA GİRECEK 11. SINIF ÖĞRENCİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV YERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 25.05.2021 - Güncelleme: 25.05.2021 17:42 - Görüntülenme: 1622