2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR

Değerli Velilerimiz , Sevgili Öğrencilerimiz,

06.09.2021   Pazartesi tarihinden itibaren okulumuzda Covid 19 tedbirleri uygulanacak olup çok zorunlu haller dışında okula veli alınmayacaktır. Velilerimiz gerekli durumlarda güncel  PCR testleriyle ve aşı belgeleriyle okul saatleri dışında okula alınacaklardır.

Şehit Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi okul kıyafeti olarak ; siyah ya da beyaz yazısız tişört ya da lakos, pantolon ,siyah kanvas olacaktır. Pantolonun hiçbir yerinde yırtık olmayacaktır. Eşofman kesinlikle kabul edilmeyecektir .

Bütün öğrencilerimize sağlıklı ,başarılı  bir yıl dileriz.

Ferhat DOMA

Sınıf rehber öğretmenleri için TIKLAYINIZ