27 ARALIK ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİ

Tarih 27 Aralık 1919, yer Ankara.

Bir Güneş doğdu Anadolu'ya

Dikmen sırtlarından bütün yurda

Yurdun Kurtuluşunu gördüm Ankara'da

Sevr İle bileklerine kelepçe vurulan bir halktan özgür ve bağımsız bir ulus meydana getirmek isteyen Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102. Yılını kutladık.

Sunuculuğunu okulumuz Öğrencileri; Berfin KAYMAZ ve Haktan BUĞALI'nın yaptığı Kutlama Töreninde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Okulumuz Felsefe Grubu Dersleri Öğretmeni Mustafa Kemal EFE Günün Anlama ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Kutlama Programı, okulumuz öğrencilerinden Efe ÇAĞLIYAN'ın okuduğu "Ankara'da Bir Güneş Parladı" şiiriyle devam etti. Aysima GÜNEŞ'in "Atatürk'ün Ankara'ya Gelişi" konulu konuşmasının ardından, Kutlama Programı Asuda Hilal ÜLKER'in okuduğu "Ankara" şiiriyle devam etti.

Kutlama Programı Atatürk'ün Ankara'ya gelişi konulu video sunumun izlenmesinin ardından son buldu.

Yayın: 28.12.2021 - Güncelleme: 28.12.2021 10:48 - Görüntülenme: 767