PANDEMİDE YAŞAM VE EĞİTİM

LIFE AND EDUCATION DURING THE PANDEMIC

жизнь и образование в условиях пандемии

(PANDEMİDE YAŞAM VE EĞİTİM)

Bir yılı aşkın  süredir içinde bulunduğumuz Covid 19 pandemi tüm dünya ülkelerini olduğu gibi ülkemizi de derinden etkilemiştir. Pandemi süresince, her birimiz yeni yaşam koşullarına uyum sağlamaya çalışırken hâlâ devam etmekte olan bu zor günlerin üstesinden gelebileceğimize olan inancımızı kaybetmeyerek elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz.

Şehit Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi 9. ve 10. Sınıf öğrencileri bu zor günlerde yaşadıkları yaşam deneyimlerini ve eğitim süreçlerini Yabancı Dil Zümre öğretmenlerinin katkılarıyla,İngilizce öğretmenimiz E. Alev GAFA SOYSAL ve Rusça öğretmenimiz Saadet Asena ÖZDEMİR rehberliğinde İngilizce ve Rusça olarak ifade ettiler. Bizler de bu güzel çalışmalarını, sağlıklı günlerde sevdiklerimiz ve tabi ki öğrencilerimizle tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle sizlerle paylaşmak istedik.

Yayın: 11.05.2021 - Güncelleme: 12.05.2021 12:11 - Görüntülenme: 614