29.02.2016 Tarihide Milli Kütüphaneye Gezi Düzenlenmiştir.

Ara

Trafik ve İlkyardım Kulubü öğrencileri kulüp etkinliği olarak ilkyardım semineri verilmesi için okulumuza uzman doktor davet edilmiştir.

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ara

06.11.2015 Tarihinde Okulumuzda Şiir Yarışması Düzenlemiştir

Kas

Ekim 2015 tarihide okulumuz öğrencileri Anıtkabir ziyaretinde bulunmuş, mozoleye askeri tören eşliğinde çelenk konmuştur. Buradaki Kurtuluş Savaşı Müzesi gezilmiştir.

Daha sonra Ulucanlar Ceza Evi Müzesi gezilmiş, Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi eğitim amaçlı gezilmiştir.

Kas

Cumhuriyetin kuruluşunun 92.yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğrencilerinin okuduğu şiirler ve okul koromuzun marşları eşliğinde katılımcılar büyük coşku yaşadılar.

"Öğretmen Öğrenci İletişimi ve Sınıf Yönetimi" konulu seminer

May

Okulumuzun 12/P sınıfı öğrencisi Onur TEZEL Okçuluktaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor

Tınaztepe Anadolu Lisesi Müdürlüğünden Spora Destek